Välkommen till vår nya sajt!

Varmt välkomna till Hammarby sjöscoutkårs nya sajt i Scouternas nya webbsystem WordPress.

Scouternas webbplatser bygger på publiceringsverktyget WordPress. WordPress är ett modernt publiceringsverktyg med fokus på utseende, webbstandard och användarvänlighet. Med Scouternas WordPress-system får vi en sajt som följer Scouternas grafiska profil, är anpassad för Google och enkel att uppdatera. Systemet är byggt så att alla kårer och distrikt kan lägga upp sina sajter i en gemensam struktur där bland annat de tekniska lösningarna, serverplatsen och domänen är gemensam.

Arbete pågår

Vår sajt är ännu under uppbyggnad. Är det något speciellt du vill ha på sidan? Kontakta webbredaktören på sara.modig(at)gmail.com

Bilderna på sidan

Vi vill gärna använda oss av egna bilder på hemsidan. Har du foton eller videor som du vill dela, maila dem till webbredaktören!

Vill du inte att bilder på dig eller ditt barn ska läggas ut?

Meddela din avdelningsansvariga eller kontakta webbredaktören på sara.modig(at)gmail.com.