Terminsavslutning för kåren 16 juni

Hej alla Scouter i Hammarby Sjöscoutkår! Den 16 juni har kåren gemensam terminsavslutning kl 14-16 på Aborrberget (bryggan där  båtarna ligger). Ta med egen fika. Kåren bjuder traditionsenligt på glassbåtar. Från kl 10 kan du även prova på att segla Läs mer »

Kårlägret 2018 avslutat

Nu är årets kårläger avslutat. Spårare, Upptäckare och Äventyrare har under en veckas bott i tält, paddlat kanot, seglat optimist, jagat valfångare, städat tält, badat i havet och en massa annat som händer på läger. Ett stort tack till alla Läs mer »

Dags att motionera – kårstämman närmar sig!

Jul och nyårshelgerna är passerade och vårterminen för Scouterna börjar snart. En av de första saker vi gör är att se tillbaka på året innan när vi har vår kårstämma/årsmöte. Alla är varmt välkomna och här finns kallelsen. Har du Läs mer »

Torrsättning sista helgen i september 2017

Helgen 30 september – 1 oktober är det dags att få upp kårens alla båtar på land inför vintern. På lördagen är det transport av båtarna från bryggan till varvet. Några stannar kvar och förbereder bryggan för is och vinter. Läs mer »

Höstterminen 2017 är här – mer info kommer

Höstterminen drar snart igång för alla scouter i Hammarby sjöscoutkår. Alla avdelningarna kommer att skicka ut information till sina scouter inom kort. Torsdag 17 augusti har vi vårt första Kårstyrelsemöte för terminen och då kommer de sista bitarna falla på Läs mer »

Dags för kårens årsmöte 21 februari

Ännu ett år har gått och det är dags att se tillbaka på vad vi gjort under 2016 och blicka framåt mot 2017. Alla är varmt välkomna till kårstämma/årsmöte den 21 februari kl 19 i GlasHusEtt. Sista dag för att Läs mer »

Spårarna åker till Miniscout på Vässarö

Dags att börja planera sommaren! I år åker Spårarna till Vässarö för att prova på lägerliv. Mer info finns här

Lillejul för spårare på Lemshaga

Den 3 december åker spårarna till Lemshaga för att fira Lillejul. Här kommer vi prova på saker vi lärt oss under terminen och lära oss ännu mer nya saker. Det blir mycket utevistelse men även pyssel inomhus. Läs mer i Läs mer »

Värt att längta till…

Just nu är det sommarlov och kanske har du börjat längta efter att sjöscouterna drar igång igen, eller efter sommarlägret. Någon som får längta lite längre är killen som en pappa berättade om: ”Min yngste son längtar efter att börja Läs mer »

Valborgslotteriet

Lotterivinster från Valborg vid Hammarbybacken Blå 73: Presentkort 500:- Food Village Grön 46: Övernattning MotelL Lila 61: Dito Rosa 24: Dito Vit 114: Dito Har ni vinstlotten? Kontakta Mats Regnell 0705 434586