Avdelning Nordan

alder-upptackare

Avdelningen Nordan är Hammarby Sjöscoutskårs Upptäckarscouter i åldrarna 10-11 år.

Vi gör många olika saker under en termin: tränar sjökunskap, knopar, lär oss om matlagning utomhus, första hjälpen, att använda kniv och mycket mera.  De fem-sex första gångerna på höstterminen och fem-sex sista gångerna på vårterminen seglar vi.

Flera möten kommer fokusera på att ta intressemärken. Klicka på länken för detaljerade beskrivningar, vilket kan vara användbart för er föräldrar som håller i möten.

Platser o tider
GlashusEtt kl 18:30-20:00 för landmöten och Abborrberget kl 18:00-20:00 för seglingsmöten om inget annat anges.

Viktigt att tänka på inför seglingsmötena

• Ta gärna med egen flytväst om du har (det finns lånevästar för de som inte har egen)
  • Scoutskjorta – vi ser gärna att alla bär scoutskjorta! (https://www.scoutshop.se/ )
  • Kläder efter väder! (I värsta fall kan vi annars behöva skicka hem de scouter som inte har adekvat klädsel, vi måste kunna hålla ett bra och säkert möte)
  • Det finns ingen toalett i direkt anslutning till Abborrberget så påminn om att ditt barn bör ha ombesörjt det innan mötet!
  • Ficklampa/pannlampa

Datum Mötesbeskrivning Plats Hjälpföräldrar / ledarassistenter Ledare
2018-08-22 Segling Abborrberget Enligt Doodle Mia o Henrik
2018-08-29 Segling Abborrberget Enligt Doodle Henrik
2018-09-05 Segling Abborrberget Enligt Doodle Mia o Henrik
2018-09-12 Segling Abborrberget Enligt Doodle Mia o Henrik
2018-09-19 Segling Abborrberget Enligt Doodle Mia o Henrik
2018-09-26 Segling Abborrberget Enligt Doodle Mia o Henrik
2018-10-xx Segling eller landmöte (info kommer) ? ? ?