Avdelning Sunnan

Spårarna anländer till Vässarö, Mini-Scout 2017

Sidan senast uppdaterad 2017-10-17  20:59:58

Sunnan hösten 2017

Välkomna till en spännande termin med spåraravdelningen Sunnan! För några är det en ny termin och för andra någonting helt nytt. Alldeles oavsett tror jag att vi alla ser fram emot en fortsatt höst full med aktiviteter!

Landperioden (mellan höstens båtupptagning och vårens sjösättning)

Mötestiden är (om inget annat anges i programmet nedan) måndagar 18.30 till 20.00 och samling sker vid G1 (GlashusEtt Lugnets Allé 39). Varannan vecka kan vi vara inomhus, den andra är vi utomhus. Medtag alltid kläder efter väder. Ficklampa kan vara bra när det är mörkt ute, gärna pannlampa. Den som äger en scoutskjorta har på sig den. Bra om scouter tar med sittunderlag till utomhusmöten, överdragsbyxor kan också räcka.

Föräldramedverkan!!!

Höstschemat är nu lagt. Det finns fortfarande en del vakanser, så vill ni ställa upp som hjälpledare hör av er om vilka tillfällen ni kan.

För alla personer över 15 år som är deltar i verksamhet med barn inom scouterna är det obligatoriskt att genomföra webb-kursen Trygga Möten. Det är en kortare kurs inriktad på hur vi på bästa sätt säkerställer att vår verksamhet utgör en trygg miljö för barnen.

Webb-kursen Trygga möten

Det verkar vara lite trassel med hur man kommer in och får göra kursen. Vi skall se om vi inte kan få klarhet i det inom kort!

Närvaro

Man behöver inte meddela innan möten om barnet eller förälder kommer eller inte såvida inte föräldern har en uppgift på mötet, tex skeppare. Om barnet vill sluta eller ta ett uppehåll så vill vi veta det så snart som möjligt.

Avdelningsledare

• Anders Lilliehöök, 0706953543, anders.lilliehook[at]gmail.com