Utmanarna 15-18 år – Orkanen

alder-utmanare

Många har varit med i Scouterna redan tidigare men det går såklart bra att börja som Utmanare direkt.

Tillsammans med din patrull får ni uppleva utmanande friluftsliv och engagera er i samhällsfrågor.

Hammarby sjöscoutkårs Utmanarscouter finns i avdelningen Orkanen. De träffas själva, och hjälper dessutom till på de andra avdelningarna.

Hösten 2017

• Vi träffas normalt tisdagar 19:00 högst upp i GlasHusEtt.
  • Just nu planerar vi en scout-övernattning som vi tänker genomföra under hösten. Inbjudan kommer skickas ut så snart vi har detaljerna klara. Anmäl gärna intresse nu även om du inte kommer på tisdagar!
  • Segling av kårens båtar till Sätra för upptagning sker lördag 31:a september följt av torrsättning dagen därpå.
  • Sjöscoutseglingarna också helgen 31:a september – 1:a oktober. Meddela Anders om ni vill vara med!

Avdelningsledare för Orkanen är Anders, anders(@)oreback(.)com