Årets höjdpunkt:Arcanum på Vässarö 2015

Hammarby Sjöscoutkår åker på Stockholms Scoutdisktrikts distriktsläger på Vässarö. Vi kommer att flyttas tillbaka i tiden till slutet av 1800-talet där det geografiska sällskapet Arcanum behöver hjälp med att utforska och lösa den nyupptäckta ön Wessaröns alla mysterier. De första undersökningarna är klara och det har framkommit att ön bär på många fler hemligheter och möjligheter till upptäckter än Arcanum tidigare trott. Tillsammans med mer än 2 000 Scouter från 25 scoutkårer kommer Arcanum bli ett storslaget äventyr!

Alla Scouter i kåren är välkomna. Om du är under 10 år och/eller inte har varit på läger förut behöver du ha en vuxen med dig. Scouter, ledare och föräldrar sover i tält under hela lägret och vi lagar vår egen mat själva.

LÄGERTID

• Spårare 2-5 augusti
  • Upptäckare 2-7 augusti
  • Äventyrare och Utmanare 2-9 augusti

20130808-IMG_2708

All information inklusive packlista hittar du i inbjudan Arcanum 2015

Anmäler dig eller ditt barn gör du genom att ladda ner, fylla i och skicka in

Anmälan till läger och hälsokort för Scouter

Anmälan till läger och hälsokort för vuxen

till kari.ekan(at)telia.com senast 2015-04-30. Lägeravgiften betalas in samtidigt för att anmälan ska gälla till kårens pg 407 81 79-1. Märk inbetalningen med Arcanum och namn på deltagarna.